آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی سودای شکار کبوتر بالای تیر برق، جان جوان مشهدی را گرفت! صدور مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای اقلیم سازمان جهانی هواشناسی در تهران ریزش معدن در محدوده جاده اراک-توره | ۴ نفر در زیر آوار (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات استخدام نیروی جدید در پلیس آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟ ابتلای ۹۰ نفر به تب دنگی در کشور تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ دستگیری بادیگارد سلبریتی‌ها پس از قتل و گروگانگیری در تهران
سرخط خبرها

سیگاری‌ها و ساکنان شهرهای آلوده بیشتر مراقب کرونا باشند

  • کد خبر: ۲۱۵۸۶
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲
سیگاری‌ها و ساکنان شهرهای آلوده بیشتر مراقب کرونا باشند
میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در هوای آلوده و همچنین در افراد سیگاری، افزایش می‌یابد و چند برابر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد بقایی، داروساز و مشاور اداره کل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی افزود: ساکنان کلان شهرهایی مانند تهران و شهرهای صنعتی لازم است تا بیشتر از بقیه نقاط دیگر به ضرورت عدم خروج از منزل در این ایام شیوع و همه گیری بیماری کووید ١٩ توجه داشته باشند.

وی ادامه داد: به گفته کارشناسان جهانی، افراد ساکن این شهرها در اثر آلودگی های طولانی مدت هوا ریه‌های حساس‌تر و آسیب‌پذیرتری داشته و احتمال وجود آسیب ها و مشکلات ریوی در آنها بالاتر است و به همین دلیل احتمال آسیب های ناشی از آلودگی با ویروس کرونا و احتمالا مرگ و میر ناشی از این بیماری نیز در این مناطق می تواند محسوس‌تر از بقیه نقاط باشد.


بقایی اضافه کرد: اثبات شده که هوای آلوده می تواند به ریه و قلب آسیب برساند و به همین علت نیز مسئول مستقیم و غیر مستقیم میلیون ها مرگ زودرس در جهان است و از همین رو کارشناسان برآورد می کنند این مشکلات با همه گیری ویروس کرونای جدید سبب بروز مشکلات جدی تر شده و ممکن است تأثیر بیشتری بر ساکنین این شهرها و افرادی که بیش تر از بقیه در معرض دود و هوای آلوده قرار دارند بگذارد.

وی گفت: البته افراد سیگاری و مصرف کنندگان قلیان نیز در این دسته بندی قرار می گیرند و لازم است بشدت قرنطینه خانگی را رعایت کرده و به سرعت اقدام به ترک مصرف این مواد دخانی کنند.


این کارشناس حوزه سلامت خاطرنشان کرد: شواهدی از شیوع ویروس کرونا وجود دارد که نشان می دهد افراد در معرض هوای آلوده بیشتر در معرض خطر مرگ هستند و بررسی های چینی در زمان اپیدمی ویروس سارس در سال ٢٠٠٣ نشان داده که افراد آلوده ایی که در مناطقی با آلودگی بیشتر هوا زندگی می کردند، دو برابر بیشتر از افراد ساکن در مناطق کمتر آلوده فوت کرده اند. 

بقایی اضافه کرد: تحقیقاتی که روی ویروس مرس در سال ٢٠١٢ در عربستان صورت گرفت نیز موید این واقعیت است که میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری در افراد سیگاری مبتلا بیشتر بوده است.

بقایی یادآور شد: تحقیقات اولیه روی کووید ١٩ نیز نشان می دهد که افراد سیگاری و افرادی قبلا سیگاری بودند بیشتر مستعد ابتلا به ویروس و عفونتهای تنفسی ناشی از آن هستند، اما یک تفاوت اساسی بین سارس، مرس و کووید ١٩ این است که میزان مرگ و میر ناشی از این ویروس در کل پایین تر از دو کرونا ویروس دیگر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->